Meer resultaten voor chat

   
 
 
 
chat
 
Chat met uw website bezoekers.
Snippets: voeg snel korte, herbruikbare tekstblokken toe aan uw chats. Vergaderingen: voeg een link naar een vergadering toe aan uw chat. Kennisartikelen: een kennisbankartikel aan uw chatconversatie toevoegen. Citaten: een citaat delen in je chat. Video's: een video delen via de chat.
Chat - ASN Bank.
Tijdens openingstijden - op werkdagen tussen 0 9.00 en 17.00 uur - is onderin de button Start" een chat" zichtbaar. Klik hierop om een chat te starten. Is de button niet zichtbaar? Dan is chatten op dat moment die dag niet mogelijk.
Chat met de Zelfmoordlijn Zelfmoord 1813. logo. logo.
Naar de chat. Bij de chat van de Zelfmoordlijn focussen we voornamelijk op de zelfdodingsgedachten die je ervaart. Indien je niet concreet denkt aan zelfdoding, maar wel graag wil praten over je gevoelens, zijn er verschillende andere chatdiensten die je te woord kunnen staan.
Klantenservice uitbesteden en altijd bereikbaar zijn? Chatkracht.
Wij vergroten de online bereikbaarheid van organisaties door van 9.00 uur s ochtends tot 21.00 uur s avonds met onze live chat service binnenkomende berichten binnen 30 seconden op te pakken. Ook kun je bij Chatkracht je e-mail klantenservice uitbesteden.
Sense.
In principe gaan we er vanuit dat een gesprek niet langer hoeft te duren dan 20 minuten. Houd het gesprek vriendelijk en prettig. We use cookies to keep chat sessions alive even when you get offline for a short period of time.
9 voordelen van live chatsoftware voor 2021. SuperOffice.
Uit een studie over live chat door Telus International blijkt dat veel organisaties onvoldoende gebruik maken van de kracht die live chat kan bieden. Zelfs een onderzoek dat wij zelf hebben uitgevoerd over live chat onder 1.000 websites geeft als resultaat dat slechts 9 live chat gebruiken om real time support te verlenen aan klanten.
Chat met een student - Universiteit Leiden.
Chat met een student. Heb je een vraag over het studentenleven in Leiden of Den Haag, studeren aan de Universiteit Leiden of ben je op zoek naar informatie over een specifieke opleiding? Kom direct in contact met één van onze studenten!
Live chat, chatbots, e-mail social messaging Chatra.
Bied snelle opties voor veelgestelde vragen, zodat uw bezoekers de antwoorden krijgen die ze nodig hebben zonder uw team te belasten. Ontvang mobiele apps en chat waar u ook bent. Mis geen gesprek meer als u niet achter uw computer zit.
Proud2Bme Chat.
Welkom bij Proud2bme Chat! Je kunt hieronder inloggen met je gebruikersnaam en wachtwoord van het Proud2bme-forum. Om te kunnen chatten moet je je eerst even snel HIER registeren. Na bevestiging d.m.v. een e-mail kan je direct inloggen op de chat!
Chat met De Druglijn Druglijn.be.
Bel 078 15 10 20. Mail je vraag. Druglijn.be Stel je vraag Chat met De Druglijn. Chat met De Druglijn. Ga online met ons in gesprek via de chat. Onze beantwoorders zitten klaar om op al je vragen te antwoorden. Ze staan open voor jouw verhaal, bezorgen je informatie, een eerste advies of helpen je op weg naar hulp. Anoniem, objectief en zonder oordelen of veroordelen. Chat met ons van maandag tot vrijdag van 12 tot 18u. Op wettelijke feestdagen, 11 juli en 26 december is De Druglijn gesloten. Hoe werkt het? Staat het bolletje in de knop hierboven op groen? Dan zijn we bereikbaar en hoef je gewoon maar te klikken om een chatgesprek te starten. Er opent een nieuw venster waarin je je naam of een nickname, leeftijd en gender kan invullen. Je echte naam hoeft helemaal niet, een nickname schuilnaam is zeker ok. Je kan meteen ook al kort vermelden wat je vraag is of waarover je wil chatten.

Contacteer ons